(3 mars)

Haha, blir ni förvånade om jag säger att jag blödde näsblod igår kväll? Jag gjorde det men jag lovar att inte lägga upp någon äcklig näsblodsbild, hehe inser nu att det kanske var liiite äckligt xD
Klämde en finne och så bara rann det lite blod från näsan helt plötsligt, inte alls mycket igår. Men det var ju bara att hälsa, tjenare tjenare och torka bort det och sova sen.

Idag ska jag rida Ruudi och vi ska ha sidvärts, jag hoppas på skänkelvikning. Är inte så förjust i framdelsvändingar och definitivt inte bakdelsvänding, jag och han kommer att slå knut på oss själva om vi ska göra bakdelvändning.

Skulle vilja barbacka igen, han var så skön att rida barbacka på. Om vi ska göra skänkelvikning ska jag fråga om jag får det :D Bara galoppen som är lite knepig på honom barbacka.

Efter ridningen sen så blir det troligen lite agility/frihetsträning med MH. Tänkte filma lite idag ifall han är lika jävla crazy som igår. Jag tror han var galen igår för att han inte längre hade ont, kiropraktorn måste verkligen fått loss honom.

Hamilton rullar sig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0