(12 april)

Igår var det den tredje uppfödaren som fick avliva alla sina hamstrar, 55 stycken. Allt pga av papova... Hemsk sjukdom, hemsk sjukdom!
Mina hamstrar är en så stor del av mitt liv, kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att få avliva mina hamstrar. Eller bara guldhamstrarna eftersom dvärghamstrar inte kan ha papova.



Har funderat lite på att i höst köpa en till guldhamster. Men nja, tror inte det. Det känns som ett rätt bra hamsterantal här hemma nu. Ska ju kanske i juni låna hem en hane till Tingeling och få en massa Tingeling bebisar.


Söt liten pröpis :*




Idag är det hoppning på schemat, kul! är osäker på vem jag kommer få, hade Picco på förberedande men jag har ju hoppat honom så mycket på sistone. Ruudi gick inte med på vår lektion förra veckan, gör han det idag så får väl Emelie eller jag honom eftersom det är hoppning (inte så bra att sätta en person som aldrig ridit ruudi på honom när det är hoppning). Vet inte vem som hade Snow förra veckan, men kanske emelie får honom idag på hoppningen.

Troligast är att jag kommer att få Picco eller Ruudi, hoppas på Ruudi :D Fast jag har typ ridit honom mer än hälften av alla lektioner den här terminen xD

Han är så rolig att galoppera fort på :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0