(21 december)

På söndag är det klubbtävling i hoppning, har önskat Minty i första hand. Det är inte så liten chans att jag får henne tror jag, hon inte är en häst som är poppis vilket jag tycker är bra eftersom jag tycker att hon är grym. Jag vet att hon kan tvärnita på hinder, men on har aldrig gjort det med mig så rider jag som vanligt skulle det nog grå bra. Hon kan få fart, kanske inte direkt Picco farten, men hon är ju inte seg :) Men det absolut bästa med henne är ju att hon svänger när man ber henne, hon vänder på klcken väldigt fort. Vilket är förvånande eftersom hon är en rätt kraftig häst.
Om jag får henne så blir jag glad, för du kommer jag att satsa. De största konkurrent hästarna till mig skulle vara de som har Minty, Daisy eller Dingo. Dingo hade ju hackamore, så han var ju svårsvängd på KM, annars så är han borde snabb och lättsvängd för det mesta. Jag hoppas att det är en teknisk bana, att man måste göra snäva svängar för att få bra tid. Långa vägar tjänar jag inget på om jag har Minty, kanske om jag har Oliv och han är pigg, har önskat Oliv också.
Jag kommer köra på det här ordspråket "Vinna eller försvinna", jag är lite på det viset på hopptävlingar. Tävlingsmänniska, jag tycker inte att det är så roligt att komma tvåa, jag vill ju viiinna :D Annars kan jag lika gärna vägra ut mig eller ramla av, försvinna, haha... Om jag inte får en bra häst så är det ingen idé att satsa, så jag får hoppas på att jag får Minty! Det gick ju jättebra sist, fick ju en grym tid på KM.
Hihihi, jag ääälskar omhoppning! Hoppas jag går vidare til omhoppning, ah jag taggar omhoppning :D Haha, okej klubbtävlingar är ju lite roliga ändå. Men jag har inget annat för mig den här helgen än att tagga klubbtävling :P
Hoppas, hoppas jag får Minty! De andra jg önskat är Daisy och Oliv, men Daisy har jag ingen hopperfarenhet av och Oliv kan ju riva, så hoppas verkligen på MInty!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0