11 januari

Pånyår så gick det lite vilt till så min tröja blev helt trasig, har ingen aning om hur. Men jag märkte dagen efter att den var helt söndertrasad vid högra axeln.
Så nu kollarjag igenom lite tröjor på nelly.com, finns en del fina där :) Här är lite exempel på tröjor jag tyckte var fina.
Tyckte den tröjan var jättefin, skulle gärna vilja ha den :) Här är länken till den: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/tröjor/rut-circle-540/natalie-knit-540701-912/ Kostar bara 199 kr.
En enkel tröja, den ser bättre ut på videon. Länken: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/tröjor/rut-circle-540/ingrid-sweat-top-540759-12/ Kostar också bara 199 kr.
Den tröjan tyckte jag såg jättefin ut, den såg bekväm ut också. Funderar starkt på att köpa den :) Länken:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/only-589/maki-scull-heart-top-589740-93/ Sjukt billig, bara 129 kr!
Sen så behöver man ett par snygga svarta jeans till de flesta av tröjorna jag visade, och här är ett par slimade jeans :) Länk:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/drdenim-202/plenty-denim-leggings-600581-14/ Kostar 399 kr.
 
Skulle gärna vilja köpa alla plaggen, men jag vågar inte köpa kläder från internet. Är så rädd att de sitter fult på mig när de kommer och så har man slösat en massa pengar. Men jag får se, kanske köper nån av dem billiga, för de var så billiga :) La i alla fall upp bild och länk på dessa plagg ifall nån annan vill ha nån ny tröja från internet :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0