31 januari

Trodde vi skulle ha markarbete igår, så jag blev fett ledsen när jag såg att jag skulle ha Globus, för vi skulle ju få nya hästar på markarbete. Men det är tydligen markarbete nästa vecka och då är det hästbyte :)
Det var en som inte kom igår, så jag kunde få Lady istället för Globus, vilket jag också valde. Hade inte ridit Lady på ett år och sist jag gjort det hade jag mest stått inne på mitten och nästan gråtit i frustration. För 3 år sen gillade jag dock att rida Lady jättemycket :)




Jag krävde inte direkt mycket arbete av henne igår, ville inte hamna där jag var sist. Red med mjuka händer och då och då sökte hon sig ner, men det var ju inte direkt någon form. Lullade mest på och var lugn och då var hon lugn. I skritten och galoppen kunde man sätta lite mer stress på henne.
Man var ju tvungen att ha väldigt mjuka händer på henne, inte vara för hård och så var man tvungen att snabbt ge eftergift.
Även fast det kanske inte direkt gick bra att rida igår så tyckte jag det var lite roligt att rida henne, hon kändes så glad igår och pigg. Hon frustade
jättemycket :p


Lite dreggel blev det ändå, så lite jobbade hon iaf :)


Gäsp!


Se så glad hon var! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0